Ви не авторизовані
Бухгалтерський облік у контролі діяльності торговельно-сервісних підприємств споживчої кооперації

Сторінок:
Формат:
Автор:
Ціна (без вартості доставки): 
0,00
(ГРН)

У посібнику розкрито організаційно-методичні засади бухгалтерського обліку у контролю діяльності торговельно-сервісних підприємств (роздрібної торгівлі,ресторанногогосподарства, ринків) системи споживчої кооперації України, розкрито порядок документального оформлення, синтетичного й аналітичного обліку операцій, пов’язаних з готівкою, грошовими коштами та розрахунками, операцій обліку транспортно-заготівельних витрат і торговельної націнки, звітності матеріально відповідальних осіб, організаційних засад здійснення внутрішньогосподарського контролю, проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностей та відображення їх результатів в обліку. Розглянуто класифікацію та зміст витрат і доходів операційної діяльності торговельно-сервісних підприємств, розкрито методику обліку формування фінансових результатів. Викладення тексту поєднується з ілюстративним матеріалом (рисунками, первинними документами, обліковими регістрами,цифровими прикладами та розрахунками).

Посібник призначений для студентівусіх освітньо-кваліфікаційних рівнів, що навчаються за спеціальністю "Облік і оподаткування", аспірантів, викладачів, бухгалтерів і спеціалістів торговельно-сервісних підприємств системи споживчої кооперації України, а також для всіх інших, кого цікавить проблематика бухгалтерського обліку і контролю.

книг